Складиране и логистика

Централният ни офис е разположен на удобна локация между бул. Европа и Европейски път Е80, в близост до гр. Божурище, което дава възможност за бърз достъп и за краткосрочно и дългосрочно съхранение на стоки. В стремежа си да осигурим максимално удобство на клиентите си разширихме и обновихме складовата си база, която вече възлиза на 1500 кв.м покрита складова площ.

Екипът ни от обучени специалисти е винаги готов да помогне с намаляването на складовите и дистрибуционните разходи.

Складовете ни са на разположение 24/7, което ни позволява да предлагаме постоянен достъп до пълен набор от складови операции.

Предлагаме ви пълен контрол на качеството. Нашите специалисти винаги са насреща да ви консултират или да ви дадат допълнителна информация.

Карго Център ООД разполага с лиценз за превозвач, което ни позволява да предлагаме разнообразни услуги – крос-докинг, консолидиране, комисиониране, доставка с автомобили с падащ борд и др.

Предлагаме гъвкави 3PL и 4PL решения.

Опростяване на логистичния процес

Последният етап от веригата на доставки често е най-критичният, но за сметка на това той изгражда цялостния облик на продукта ви пред клиента. За нас е важно логистичният процес да не е натоварващ за вас и затова непрекъснато се стремим да го опростяваме. Ние имаме грижата да осигурим перфектното протичане на последния етап от реализацията на вашите доставки, като ви осигурява сигурно съхранение и експедитивно изпълнение на допълнителни услуги.

Ние разполагаме с лиценз на превозвач и собствен автопарк на територията на София, което разширява логистичните ни възможности. Нашите товарни коли са с различен капацитет, за да бъдем по-мобилни и да достигаме до всяка точка в София безпроблемно.

Разнообразни логистични услуги

За нашите клиенти предлагаме услуги с добавена стойност, за да гарантираме всеобхватност на процеса и удобство:

Приемaне на стоките;

Съхранение на палетизирани и непалетизирани товари временно и за постоянно;
Складова обработка, управление на наличностите и контрол на качеството;
Пикинг и комисиониране;

Крос-докинг и консолидиране;

Палетизиране и депалетизиране;
Опаковане/преопаковане;
Етикетиране и сортиране;
Експедиция на поръчките и отчетност;
Координиране на доставки към клиенти на дребно, търговски канали и потребители;
Навременна доставка на полуготова и готова продукция;

Консултантска дейност относно управлението на складовите запаси.

Запитвания и повече информация

Ние сме на разположение, независимо дали имате конкретно запитване за транспорт, или искате само да зададете въпрос. Свържете се с нас по телефона +359 2 956 9455 или на имейл gb.re1713999957tneco1713999957grac@1713999957eciff1713999957o1713999957.