Изберете страница

Складиране и логистика

Централният ни офис е разположен на удобна локация между бул. Европа и Европейкси път Е80, в близост до гр. Божурище, което дава възможност за бърз достъп и за краткосрочно и дългосрочно съхранение на стоки. В стремежа си да осигурим максимално удобство на клиентите си разширихме и обновихме складовата си база, която вече възлиза на 1500 кв.м покрита складова площ.

Екипът ни от обучени специалисти е винаги готов да помогне с намаляването на складовите и дистрибуционните разходи.

Складовете ни са на разположение 24/7, което ни позволява да предлагаме постоянен достъп до пълен набор от складови операции.

Постоянна връзка с наш специалист и пълен контрол на качеството.

Карго Център ООД разполага с лиценз за превозвач, което ни позволява да предлагаме разнообразни услуги – крос докинг, консолидиране, комисиониране, доставка с автомобили с падащ борд и др.

Предлагаме гъвкави 3PL и 4PL решения.

Опростяване на логистичния процес

Последният етап от веригата на доставки често е най-критичният, но за сметка на това той изгражда цялостния облик на продукта ви пред клиента. За нас е важно логистичният процес да не е натоварващ за вас и затова непрекъснато се стремим да го опростяваме. Ние имаме грижата да осигурим перфектното протичане на последния етап от реализацията на вашите доставки, като ви осигурява сигурно съхранение и експедитивно изпълнение на допълнителни услуги.

Ние разполагаме с лиценз на превозвач и собствен автопарк на територията на София, което разширява логистичните ни възможности. Нашите товарни коли са с различен капацитет, за да бъдем по-мобилни и да достигаме до всяка точка в София безпроблемно.

Разнообразни логистични услуги

За нашите клиенти предлагаме услуги с добавена стойност, за да гарантираме всеобхватност на процеса и удобство:

Приемaне на стоките;

Съхранение на палетизирани и непалетизирани товари временно и за постоянно;
Складова обработка, управление на наличностите и контрол на качеството;
Пикинг и комисиониране;

Крос-докинг и консолидиране;

Палетизиране и депалетизиране;
Опаковане/преопаковане;
Етикетиране и сортиране;
Експедиция на поръчките и отчетност;
Координиране на доставки към клиенти на дребно, търговски канали и потребители;
Навременна доставка на полуготова и готова продукция;

Консултантска дейност относно управлението на складовите запаси.

Запитвания и повече информация

Ние сме на разположение, независимо дали имате конкретно запитване за транспорт, или искате само да зададете въпрос. Свържете се с нас по телефона +359 2 956 9455 или на имейл gb.re1637873347tneco1637873347grac@1637873347eciff1637873347o1637873347.