Услуги

Карго Център извършва международна автомобилна спедиция чрез групажни линии от и до страните в Европа с помощта на добре изградена партньорска мрежа и договорни отношения с превозвачи.

Нашата основна задача е да ви предложим завършена услуга, включваща максимално опростени решения, бързи транзитни времена и надеждност. За тази цел непрестанно координираме разнообразните логистични услуги, които предлагаме, с възможностите на складовете ни и материално-техническата база на нашите партньори в България и чужбина. Същевременно се стремим да спазване специфичните изисквания на всеки клиент и да постигаме оптимална цена във всяка ситуация.

Ние сме надежден партньор на фирми, специализирани в електронната търговия, търговията на едро и дребно, бързо оборотни стоки, мода, електроника, лека и тежка промишленост и други. Наши клиенти са както малки местни предприятия, така и мултинационални компании.

Транспорт в България

Предлагаме групажни услуги и превоз на комплектни товари на територията на цялата страна. Използваме собствен автопарк и материално-техническата база на нашите партньори, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения.

Международен транспорт

Организираме превоз на комплектни товари от/до големите икономически центрове в Европа, a групажните ни услуги ви позволяват да изпращате частични товари и да минимизирате разходите си на средства и време.

Складиране и логистика

Централният ни офис е разположен на удобна локация в близост до гр. Божурище, а за максимално улеснение на нашите клиенти в складовата ни база предлагаме денонощен достъп и пълен набор от складови операции.

Запитвания и повече информация

Ние сме на разположение, независимо дали имате конкретно запитване за транспорт, или искате само да зададете въпрос. Свържете се с нас по телефона +359 2 956 9455 или на имейл gb.re1713994038tneco1713994038grac@1713994038eciff1713994038o1713994038.