Изберете страница

За нас

Карго Център ООД е създадена през 2008 г. с основна цел предлагане на услуги с добавена стойност в областта на спедицията и логистиката. Още от самото начало фокусът на нашата работа е клиентът, неговите трудности и амбиции.

Вече 14 години ние предлагаме на клиентите си комплексни решения на територията на България и Европа и предоставяме благоприятни условия и поле за развитие на нашите служители.

Благодарение на сериозното отношение и професионализма на нашия екип, през годините си спечелихме доверието на много български и чуждестранни клиенти и си извоювахме репутация на надежден и отговорен партньор в транспорта.

Нашата философия

Ние вярваме, че професионализмът не изключва личното отношение, а напротив – той е взаимносвързан с него. За нас личният контакт означава удобство, лоялност и коректност.

Ние сме компетентен, надежден и гъвкав бизнес партньор. Целта ни е да спечелим Вашето доверие, да работим дългосрочно и да направим партньорството ни значим етап от вашия бизнес. Затова се стремим да вникнем в спецификите на бизнеса Ви и да адаптираме условията на работа спрямо вашите нужди. Ето защо при нас всеки клиент има личен спедитор, който може във всеки един момент да даде бърза информация или оферта, за да улесним максимално процеса. Гъвкави сме към нуждите на клиентите си, като разработваме нови услуги, когато е необходимо да обхванем по-голяма част от процеса на спедицията.

Нашите партньори

През последните 14 години в Карго Център работим на принципа на споделеното доверие, доказателство за което е нашата мрежа от български и чуждестранни партньори.

Гаранция за високите стандарти, по които работим, за нашия професионализъм и коректност е дългогодишното ни представителство на немската организация Cargo Trans Logistik. Като неин ексклузивен партньор от 2008 г. насам, ние разполагаме с повече от 170 сътрудници в 34 европейски страни. Тази солидна мрежа от спедиторски компании и транспортни фирми ни гарантира цялостно покритие и ни позволява да предоставяме редовни директни услуги в цяла Европа.

CTL е спедиторска организация, която предлага персонализирани логистични решения с помощта на над 170 опитни партньора. В продължение на 25 години, ръководени от принципа за равнопоставеност, CTL развиват солидна партньорска мрежа чрез постоянен обмен на информация и съвместна работа по проекти.

Днес Карго Център е една от водещите транспортно-логистични компании в България. Продължаваме да се развиваме и успяваме да бъдем изключително коректни със своите клиенти и партньори.