Изберете страница

Международен транспорт

Ние организираме превоз на комплектни товари от/до големите икономически центрове в Европа, a групажните ни услуги ви позволяват да изпращате частични товари и да минимизирате разходите си на средства и време.

Ние знаем, че познаването на международната логистика в детайли е от ключово значение за вашия успех на международния пазар. Във всяка страна има различни разпоредби, свързани с процесите по внос и износ, а нивата на сигурност също се различават съществено. Нашият екип от професионалисти гарантира качество на услугите и личен подход в работата с клиенти.

Начин на работа

В Карго Център ООД ви предлагаме групажни услуги и превоз на комплектни товари от/до големите икономически центрове в Европа.

Групажните ни услуги ви позволяват да изпращате частични товари и да минимизирате разходите си на средства и време;
Партньорството ни с Cargo Trans Logistik позволи разработването на седмични групажни линии в Германия, Италия, Франция, Холандия и др. с възможност за задържане на стока в депо при необходимост;
Съдействаме с митническо посредничество при внос от/износ към територии извън ЕС;
Предлагаме както еднопосочни, така и кръгови курсове и се стремим да съчетаваме превози на дълги и къси разстояния за дългосрочни ефективни решения и намаляване на разходите.

Запитвания и повече информация

Ние сме на разположение, независимо дали имате конкретно запитване за транспорт, или искате само да зададете въпрос. Свържете се с нас по телефона +359 2 956 9455 или на имейл gb.re1637856493tneco1637856493grac@1637856493eciff1637856493o1637856493.